Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TONÅRSTVODDEN MED ANDREA & MATHILDA

baravi
Det här är sjukt roligt för mig! Jag har dels aldrig deltagit i en tvodd.
Men jag är sista gästen i Tonårstvodden som Andrea & Matilda håller på med! Så jävla roligt! 2 sjukt drivna tjejer som vi kommer både se länge i den här världen som jag dessutom tror kommer ha höga VD och CEO positioner senare i livet.

Vore såklart jätte roligt om ni ville kika in vårat program där vi pratar om allt ifrån självkänsla, adhd, kommande musik, musik, och framtidsplaner! Dessutom får en lite klarare inblick i vem jag är och vad jag står för skulle jag säga! Kolla in avsnittet – HÄR! Glöm inte hashtaggen #mathildaochandrea


 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • OMG ❤️Viktor min dröm har alltid varit att prata med dig ,jag har både pratat med Samir och Kevin och nu så har min dröm gått i uppfyllelse ,jag har fått prata med dig du förstår inte hur glad jag är . Jag blev riktigt glad första gången jag pratade med Samir ,men inte lika glad som när jag pratade med dig ❤️Asså jag älskar dig så jävla mycke du betyder allt för mig ❤️Du är min ängel ❤️Älskar dig Viktor

    Lollo❤️Frisk 2015-05-27 05:21:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry