Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TONÅRSTVODDEN MED ANDREA & MATHILDA

baravi
Det här är sjukt roligt för mig! Jag har dels aldrig deltagit i en tvodd.
Men jag är sista gästen i Tonårstvodden som Andrea & Matilda håller på med! Så jävla roligt! 2 sjukt drivna tjejer som vi kommer både se länge i den här världen som jag dessutom tror kommer ha höga VD och CEO positioner senare i livet.

Vore såklart jätte roligt om ni ville kika in vårat program där vi pratar om allt ifrån självkänsla, adhd, kommande musik, musik, och framtidsplaner! Dessutom får en lite klarare inblick i vem jag är och vad jag står för skulle jag säga! Kolla in avsnittet – HÄR! Glöm inte hashtaggen #mathildaochandrea


 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • OMG ❤️Viktor min dröm har alltid varit att prata med dig ,jag har både pratat med Samir och Kevin och nu så har min dröm gått i uppfyllelse ,jag har fått prata med dig du förstår inte hur glad jag är . Jag blev riktigt glad första gången jag pratade med Samir ,men inte lika glad som när jag pratade med dig ❤️Asså jag älskar dig så jävla mycke du betyder allt för mig ❤️Du är min ängel ❤️Älskar dig Viktor

    Lollo❤️Frisk 2015-05-27 05:21:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!