Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUIT UP TUESDAY

awesomeÄr exakt vad det är! Plåtningen är avklarad, glada modeller och bra bilder nu kommer jag somna gott. Imorgon åker vi på kryssning 24 timmars till Åbo för vi ska ha en spelning på kvällen och har även bjudit med min familj och lite nära vänner till oss alla!

Jag ser fram emot en riktigt trevlig dag. Nu ska jag gå och träna ett kvällspass innan jag kommer somna direkt. Må gott alla fina läsare, shit vad glad man blir när kikar in era kommentarer ska svara på alla innan sovdags!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!