Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ATT ÅKA BERGOCHDALBANA I LIVET

IMG_1374 IMG_1352 IMG_1565 IMG_1765 IMG_7316 IMG_1492 IMG_1464 IMG_1425 IMG_1409 IMG_1727 IMG_7337 IMG_0504 IMG_0946

Är det bara jag eller flyger tiden bara fram just nu? Vi är redan i mars snart och jag fyller 20 år på måndag! Det känns som jag fyllde 18 i förrgår typ och nu är det snart dags för mig att gå in i vuxenlivet på riktigt. Dock har jag känt att jag varit ganska gammal nu ett bra tag men nu är det ännu mer på riktigt.

Den senaste tiden har jag knappt hunnit med att ens tänka, jag ska bli ännu bättre på att ta med mig kameran överallt nu för det är så viktigt att dokumentera framförallt för mig själv så jag inte glömmer vad som faktiskt händer. Så här kommer en liten snabb repris på livet de senaste veckorna, helt fantastiskt! Jag tror ärligt att jag kan säga att just nu lever jag drömmen och med det all sanning i de orden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, har du en email-adress som man kan skicka mail till? 🙂

    Mikael 2015-03-03 17:23:12
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson