Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MELODIFESTIVALEN 2015

collage2 collage1 collage3

Jag tror att jag har gjort det roligaste i mitt liv och jag kan inte ens fatta att jag har fått vara med om det här! Vi jobbar med dem bästa låtskrivarna, de bästa teamet ever! Att Kevin och jag drog igång den här karrusellen förra året ungefär i den här tiden är det bästa vi har gjort! Success har sålt trippel Platina och Groupie går upp som 4:e mest lyssnade på Spotify igår.

Jag tror inte ens att man förstår vilken karusell man dras med i förens allt är över, förens man faktiskt hinner andas. Tack vare er fick vi den sjuka turen att vi får vara med och tävla redan om 2 veckor igen i andra chansen i Helsingborg! Så nu ska jag njuta av tiden hemma i Stockholm innan det är dags igen för nästa äventyr! Jag tror vi har ett helt sjukt år framför oss och det är dags att börja njuta redan nu! Skivbolag, låtskrivare, melodifestivalen teamet, Pierre och alla som varit med, fyfan vad jag är tacksam för att få vara med om det här! I Helsingborg ska jag bara släppa allt och njuta av varenda sekund!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack snälla!!

  viktorfrisk 2015-02-19 13:33:09
  Svara
 • Nu tog du ju flera selfies istället för groupies haha

  Anonym 2015-02-19 10:40:05
  Svara
 • Hej

  LILLY JÄRPENBERG 2015-02-18 15:14:44
  Svara
 • I listen to music all day at youtube and spotify. you have talent and I am fully with you ❤️
  Love love ❤️

  Kelly 2015-02-17 17:39:13
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind