Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSPIRATION

INSPIRATION

Feeling so good today!

1. Jag blir motiverad när andra pushar mig, det ger mig energi till att ge dubbelt tillbaka till någon annan. Ibland är det nästan så att jag har lättare att hjälpa andra än att faktiskt hjälpa mig själv!

2. Jag har förändrat min kost och sen början av januari känns det som hela mitt liv har förändrats ganska mycket, jag är mycket mer hälsosam och jag mår bra. Träningen och Xtremefit har jag att tacka för mycket! Som det har hjälpt mig.

3. The Secret har nog förändrat mitt liv föralltid, hela mitt tankesätt, hur jag tänker, hur jag lever, hur jag agerar! Det är som att allt går runt, allt hänger ihop, så läskigt men samtidigt helt logiskt.

Fortsätt drömma vänner, vi har en lång väg kvar att gå men nu är vi påväg mot våren, ljusare och ljusare tider!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson