Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PLÅTNING HELA DAGEN FÖR AFTONBLADET

IMG_7015 IMG_7028 IMG_7047 IMG_7110

Jag vaknade klockan 06.00 imorse då kom taxin och körde mig till Living Generation. Jag fick mig en rundtur och kolla in nya höstkollektionen för Franklin Marshall som ska komma ut, hittade mycket snyggt som jag tror kommer passa in i min garderob.

Sen tog jag en taxi hem, duschade och tog nästa taxi direkt till Aftonbladets TV-studio. Sen var det outfits vi fotade i 8 timmar så runt 7 ikväll var jag klar och då var det dags för nästa äventyr tillsammans med Wicked gänget vi såg en ny film, skriver om den imorgon nu måsta jag sova ska upp så tidigt och träna! God natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson