Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PLANERINGS MÅNDAG!

IMG_6869 IMG_6870

Jag var tvungen att ta en dag off igår, men jag är snart tillbaka 100% igen behöver bara få några dagar att ladda upp. Resan till Egypten var tänkt för tid och eftertanke men det blev kaos istället haha.

Det är måndag och jag sitter och planerar veckan, samarbeten och lite nytt som kommer bli nu ibörjan av Mars som jag är riktigt taggad på! Även Sthlm Fashionweek drog igång idag men jag prioriterar att träna till Melodifestivalen istället, nu ska jag på sångträning med Kevin och sen försöka få med mig någon på en biofilm!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • I am so exited for you .
  spend a good week, works well :).
  You’re one of the best , never forget it 🙂 ☺️☺️

  Kelly 2015-01-26 20:42:09
  Svara
 • Låter som en bra måndag ändå 🙂 hoppas resten av din vecka blir bra 🙂

  Julia 2015-01-26 17:24:24
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!