Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUNDAY MODE

IMG_3424 P2000937 P2000957

Vi hörs imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Viktor!

  Har följt din blogg länge och fått ett intryck av att du tappat intresset för din blogg. Att det mer blivit ett jobb, istället för en ”vän” där du kan skriva av dig. Möjligen är det jag som inte förstår din syn men jag tycker verkligen från min synvinkel att du ska vända på det. Anteckna och berätta om intressanta tankar som slår oss varje dag. Man kan göra det mest ointressanta till något helt fascinerande. Ex. Vad betyder en kopp kaffe för oss varje dag?

  Jag är fullt medveten att det här är en modeblogg, men vem säger att man måste tillhöra en kategori? Du kan använda dina bilder till att utveckla intressanta tankar visuellt. Visa från två olika vyer, fantasin och det visuella. En rubrik kan lyda: Vad är naturen för dig? Du visar Stockholms natur med din outfit och skriver dina tankar. Du får även en bättre kontakt med din publik, du lär känna dina läsare. Lär dig av hur andra ser på saker och ting.

  Det här var bara en tankeställare av vad jag fått för intryck. Oavsett om du följer mina råd, önskar jag dig lycka till. Jag kommer fortsätta att följa din blogg oavsett.

  Tobias 2015-01-25 20:21:09
  Svara
  • Svar på Tobiass kommentar.

   Hej Tobias!

   Ja jag vet. Kanske inte tappat intresset men tiden har inte funnits i mitt liv och jag kommer göra vissa bortprioriteringar för att faktiskt få tiden att hinna in, klart jag ska ge all tid till bloggen, där allt en gång började! Bästa tack för din kommentar

   viktorfrisk 2015-01-25 22:25:50
   Svara
 • What type of white Air Max have you?☺️

  Kelly 2015-01-25 18:22:53
  Svara
 • Tja Viktor!
  Tänkte bara höra vad det är för modell på dina brillor och vart man kan köpa dom, grymt snygga! 🙂

  Erik 2015-01-25 18:04:30
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!