Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag letar efter inspiration!

Yes! Sånna här dagar kommer när jag känner att jag inte riktigt har inspiration till någonting. Börjar kika i arkivet, kolla på gamla bilder, gamla inlägg och försöka någonstans hitta tillbaka till den inspirationen man hade när man skrev efter gjorde någonting förut. Brukar oftast bli en nostalgitripp och någonstanns hittar man tillbaka till dit man var.

Tänkte i nästa inlägg berätta lite om vad vi har gjort idag, eller vad jag har gjort idag. Just nu sitter jag och kollar på min gamla hårvideo som jag spelade in för ett år sen nästan hade nästan glömt bort den, haha!

tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hei, for en herlig blogg du har! Jeg er så glad du fulgte meg på twitter, for hvis ikke ville jeg nok aldri ha funnet den. Fantastiske bilder og masse inspirasjon å hente her, og er det noe jeg elsker så er det å finne nye, gode blogger!

  Silje M S 2015-01-29 02:08:31 http://siljemoller.blogg.no
  Svara
 • Hur sorterar du dina bilder på din mac och vad använder du för redigringsprogram? Vet att det inte är att bara ta en bild och lägga upp den. Hade gärna velat vilja veta mer om hela vägen från att du tar en bild tills den kommer upp på bloggen!

  Hej 2015-01-24 16:06:44 http://bla
  Svara
  • Svar på Hejs kommentar.

   Jag vänder adobe bridge där jag brukar sortera bilderna, sen fixar jag dem i photoshop med skärpa, rätt ljus och mer färg eller mindre färg. Sen lägger jag upp bilderna på bloggen!

   viktorfrisk 2015-01-25 22:29:02
   Svara
 • Hej Viktor! Du är grym och en stor inspiration för mig. Du skulle möjligtvis inte kunna göra en ny ”hår video”? Ditt hår ser alltid perfekt ut och har undrat länge nu hur du fixar det. Du är bäst, glöm inte det 🙂

  Simon Byström 2015-01-23 17:29:25
  Svara
  • Svar på Simon Byströms kommentar.

   Haha det ser verkligen inte perfekt ut i alla lägen Simon! Du skulle se mig de bilder du inte får se kolla mitt hår just nu det är rena rama kaoset, men jag gillar det ändå! Tusen tack, du är riktigt snäll som säger så, bästa!

   viktorfrisk 2015-01-23 17:30:39
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!