Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Egypten var det ja…

När jag läser era kommentarer så får jag upp hoppet om livet! När jag tänker efter så kommer jag skratta åt det här senare men fan inte nu. Det här är panik för mig just nu. Era tips är kanon, jag ringde mamma direkt så hon ska hjälpa mig boka om flyget till Sverige.

Ja såhär är det. Ifrån de här länderna så får man inte åka med samma flyg hem förens den vecka man egentligen ska vara här åker tillbaka. Så nu har jag iallafall efter hela kvällen kommit fram till mitt hotell där jag skulle bo. Jag har inte sovit på snart 24 timmar och jag ska åka hem imorgon natt så då blir det först byte i Istalbul och senare vidare hem mot Sverige. Det enda positiva är att jag får 1 dags solsken, men då lär det nog regna ska vi se. Haha! I övrigt så är Egypten rätt fint jag har dock inte hunnit njuta av det.

egypten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha you go viktor! Hade själv aldrig vågat åka till ett främmande land så, haha så cred till dig!

  Alma Bengtsson 2015-01-21 19:09:46
  Svara
 • in life there are difficult times but we must face it and overcome it. let your greatest dreams that your fears bigger than your fears and your actions strongest than your words ☺️☺️❤️

  Kelly 2015-01-21 12:10:34
  Svara
 • Du är så go Viktor!! Hahaha och så knäpp på ett bra sätt <3

  Mimmi 2015-01-21 09:56:05
  Svara
 • Kul att mitt tips uppskattades! Hoppas att det löser sig för dig 🙂
  http://georgesvensson.spotlife.se

  George Svensson 2015-01-21 09:44:53 http://Georgesvensson.spotlife.se
  Svara
 • Biljetten är bokad och du ska få åka hem! Så bara njut nu! Allt löser sig ju! Lovar att detta kommer vara en bra historia att berätta för dina barn i framtiden! Du lär dig! Ha det så bra! <3 KRAM

  Victoria 2015-01-21 07:00:56 http://nattstad.se/victoriapagel
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!