Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Varför gör jag såhär?

Igår blev jag så desperat att jag gick och bokade en resa till Egypten utan att ens tänka mig för. Så jag satte mig på planet imorse och åkte till Egypten helt själv. Vad tänkte jag med? Är jag helt rubbad i skallen? Så direkt jag kom ner till flygplatsen så funkar ingenting, telefonen min gick sönder så funkar inte täckningen. Hotellet har ingen Wifi så nu har jag letat runt i hela Egypten och tillslut hittat ett litet hak där jag kan sitta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Allt är just nu kaos och det värsta av allt är att vi har en jätte viktig sak som vi måste göra i och med Melodifestivalen som gör att jag måste åka flyget hem imorgon till Sverige. Eftersom att dessa länder har en regel att man inte får flyga direkt flyg hem så nu sitter jag utan att ha hittat varken flyg eller på något sätt. Vi försöker lösa en biljett hem via Istalbul, och sen hem till Arlanda. Det enda jag vet just nu är att den här resan kommer bli tredubbelt så dyr.

Jag lär mig aldrig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej Viktor det är jag på instagram som heter myfrisks om du vet vem det är snälla kan du ringa 0727177372 snälla se vad jag/vilka svarar snälla du e best kan du följa mig på instagram?? Snälla men ring 0727177372? Så är du snäll☺️

  My 2015-08-09 21:21:37
  Svara
 • haha alltså.. ja tänk lite innan! inte så mycket planerat där verkar de som 🙂

  izzzy 2015-01-21 00:09:16
  Svara
 • Helt klart rätt av dig att skriva om det. Absolut inget att skämmas för, finns så många som är i precis samma sits som du. Försök hitta kärlek till andra så kommer du få kärlek tillbaka. Alla ser en VF som har allt i livet, allt vad en människa kan önska sig och allt vad man behöver för att bli lycklig. (Det är iallafall bilden allt i samhället försöker sälja oss)
  Allt du har betyder inte ett skit om du inte känner äkta kärlek och lycka i det du gör. Jag har ingen aning om vem du är men jag önskar att du hittar tillbaka till livet och sanningen.

  D 2015-01-20 23:23:49
  Svara
 • Viktor. Det är okej, det är okej att känna så, att göra så som du gjort. Man gör fel för att lära sig av sina misstag. Du är som sagt inte ensam och du har människor runt omkring dig, men släpp in dom mer. För det är det du behöver, du behöver ta in dom människor du litar 99% på. Prata mycket om dina problem och känn dig inte självisk. Det fina med dig är att du på ett sätt hittar en lösning, du fixar det varje gång! Så varför inte försöka att fixa detta. Planera lite mer nu pga melodifestivalen. Inga spontana drag, utan ta allting som det kommer och ta det på ditt bästa sätt, försök i allafall. Jag och vi vet att du fixar det, för det är det du gör Viktor, du löser det jämt.Du hittar alltid en utgång! Det är okej att må skit. Och när du känner dig nere så är du verkligen down , jag vet i feel you. Dessa ord kanske hjälper dig kanske inte. Men försök att läsa orden noga, försök att förstå vad jag menar.
  Andra tycker detta är värsta lyxigt och något du bör göra? Men jag ser detta som ett ”jagflyrfrånsakerjagbehövertatagi” Men vissa saker ska man inte göra ensam. Åh vad jag vill ta dig i dina axlar och skaka om dig och skrika ”Viktor VAKNA, SKÄRP DIG” – Jag tror det är bättre än ”Jag finns om du behöver prata” – Det hjälper dig ingenstans

  Vet du vad Viktor, det bästa av allt är att du vet allt detta. Men det är tankar som snurrar runt, du känner dig förvirrad kanske stressad? Bara du som vet och det är bara du som kan få det att bli bättre. – Tycker du borde sova, lyssna på musik få det lugn och ro. Säg till Egypterna Al Salamaalekom, så blir dom glada. Kram, hoppas det löser sig hörruu

  En tjej som vill att en kille ska få ett leende på läpparna efter all skit. - S.N 2015-01-20 23:00:28
  Svara
 • Viktor, först och främst, vilken flygplats är du på i Egypten? Jag kollade från Kairos flygplats till Rom då kostar flyg 1723 kronor, Tid 04.45 -10.00 i stopp i Athen. Norweigan har ett plan som går från Rom till Arlanda för 936 kronor 13.20 – 16.30. Kanske var en hjälp. Hoppas allt löser sig.
  Med vänlig hälsning: Kim

  Kim 2015-01-20 22:21:57
  Svara
 • Första gången jag testat en ”elektronisk hyvel” Gillette ProGlide Power och den funkade bättre än en traditionell rakhyvel. Slutresultat efter rakning blev bra! Tack Buzzador!

  OsE 2015-01-20 21:31:39
  Svara
 • Viktor. Vilken stad ar du i?
  Jag bor och jobbar i Egypten!! De kan va ratt grymt anda!
  Sa hor av dig till mig och jag kan hjalpa dig! 🙂

  Johanna 2015-01-20 20:46:57 http://hannaeriksen.spotlife.se
  Svara
 • you make us cry you have so difficulties in your life and you wear the misery of the world on your back. poor coor who complains all the time about your moral whereas many people live in bad condition compared to you so stop with your tears. Be happy of your beautiful life

  Johanna 2015-01-20 20:26:56
  Svara
 • Kan man inte bara prata med någon myndighet och förklara hur det ligger till? De lär väl veta vad melodifestivalen är i Egypten också, de har ju till och med rätt att vara med 😀

  George Svensson 2015-01-20 20:18:15 http://georgesvensson.spotlife.se
  Svara
 • Jag läste din uppdatering på Instagram och jag blev väldigt rörd. Du är inte ensam. Kom alltid ihåg det. Jag känner exakt samma sak. Snälla, be om hjälp från någon. Prata ut, skriv eller gör vad du måste göra för att må bättre på något sätt. Det finns alltid hjälp att få!

  Johan 2015-01-20 18:59:54
  Svara
 • Du lär dig säkert, men du har bara inte gjort detta misstaget innan 😉 Nu har du gjort det och kommer aldrig mer göra det! hoppas allt löser sig, kraaam!

  Amanda 2015-01-20 17:46:24 http://hultqvist.forme.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!