Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu bloggar jag på Spotlife!

Så sjukt roligt att få berätta att jag nu är endel av Spotlife. Jag har bloggat på Colin i nästan snart två år och det var Cimon Lundberg som tog in mig till hans sköna gäng från början vilket jag är så tacksam för! Jag fick lära känna så bra människor och det blev var ett bra val.

Nu ligger jag under Spotlife och kommer ligga på min vanliga adress (viktorfrisk.nu) någon har tagit .com så det var rätt trist men vi får göra det bästa av situationen nu. Dags att höja nivån och kämpa på ännu bättre!

grönan10
Spotlife network på Gröna Lund i somras, vilken dag!

jpg

Lets take a groupie!

nya2.jpg

Varmt välkomna till min nya blogg på Spotlife, hoppas ni ska hänga med på min resa här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Välkommen! 🙂

  Georgesvensson.spotlife.se

  George Svensson 2015-01-22 08:56:41 http://Georgesvensson.spotlife.se
  Svara
 • Amazing ☺️. Its a good idea. U takr a good choices ☺️

  Kelly 2015-01-20 09:46:22
  Svara
 • Viktor varför har du bytt från Collin till spotselfie ? Är det bättre här eller på Collin ?

  Rasmus Lundström 2015-01-20 09:21:23
  Svara
  • Svar på Rasmus Lundströms kommentar.

   Jag tycker Spotlife är bättre nu när hela Colin inprincip har lagt ner!

   viktorfrisk 2015-01-21 18:59:37
   Svara
   • Svar på viktorfrisks kommentar.

    Okej det visste jag inte att Collin har lagt ner. Men det ska bli trevligt att läsa om dig här iallafall. Du inspirerar mig i så mkt. Du har hjälp mig att förstå att man ska sluta tänka på vad alla andra tycker om mig. Du hjälpte mig att börja träna. Ja du är en allmänt bra inspirationskälla. Tack för att du finns där när allt känns grått

    2015-01-22 08:05:21
    Svara
    • Svar på s kommentar.

     Kommentaren åvanför är från mig. Glömde att skriva i mitt namn

     Rasmus lundström 2015-01-22 08:14:24
     Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!