Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Instaweek @ viktorfrisks

instagram1. Lätt den godaste hamburgare jag någonsin har ätit, testa den på Norrmalmstorg / 2. Wetlook, haha! / 3. Träning på Xtremefit med Romeo i jägarvila och slå med repen, jobbigare än det ser ut där kan man säga / 4. Jag och My som var ute och käkade middag på Fridays / 5. Stenhård träning inför Melodifestivalen! / 6. En ny frisyr blev det hos Bobby för några dagar sedan, ska visa mer bilder! 7. En höstoutfit för 2 år sedan / 8. Bästa gänget på Spotlife / 9. Min och Samirs nya lilla maskot vi ska ta med på tävlingen tänkte vi, han heter Kimo säg hej!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hey Viktor! Where have you bought this nice ‘dark Blue’ CollegeJacket with the big” M” on the breast? Is it from Morris? Cant find that stuff… :/ Thanks!!

    Lukas 2015-01-23 00:17:07
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!