Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Januari månad…..

P2010121Jag skulle säga att den segaste och trögaste månaden på hela året är alltid Januari. Varför är det så? Jag sitter här och försöker samla mig, hitta ny energi, men det jag egentligen bara vill göra är att sova.

Det är som att alla går in i sig själva och aldrig hittar ut typ, under januari. Jag läser böcker och ja jag har fått en hel del gjort den här månaden men samtidigt så känner jag inte ens att jag är på början av allt jag skulle vilja göra. Det blir väl bättre i och med dagarna nu hoppas vi, jag tänkte försöka gå och sova i tid nu iallafall så jag kan orka upp tidigt och gå och träna.

Några bra tips till er som är exakt i samma mode som jag just nu:

– Dra ut dina vänner, kolla på en film och försök umgås.
– Träna, man blir piggare och lite gladare och ännu tröttare när man väl ska sova.
– Läs en bok! Kan låta ur trist men ibland är det faktiskt rätt mysigt när man väl sätter sig ner och läser en bok.
– Skippa sociala medier. Bestäm dig bara för att gå in och kolla instagram och facebook 2 gånger, svårt ibörjan sen blir det lättare.
P2010140P2010142

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind