Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inspiration moodboard

vackert

Det här är inspiration för mig, att sätta mig ner en dag eller flera i veckan och bara få skriva ut om drömmar, mål och livserfarenhet

Vi går framåt varje dag. Och det som får mig att tänka positivt trots skitdagar är framtiden. Den jag ska bygga, den jag bygger hela tiden! Jag försöker skriva upp en vision av vad jag tror på och vad mina drömmar är på ett papper framför mig.

Jag tror på The Secret. Du måste tro så starkt på dig själv, dina egna drömmar och alltid ligga steget före. Och idag tror jag faktiskt att ett stort steg på vägen att slut se målet framför sig! Som en OS stjärna som ser sin seger innan tävlingen ens har börjat!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!