Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inspiration

tumblr_mr7e7f6xfg1s7sjklo1_500tumblr_n4ifcgLiSN1qa20meo1_500tumblr_mlykxaWFC01rmu03co1_500Namnlöst-1God morgon!

I söndags vaknade jag och var så oinspirerad, jag kände att allt var tråkigt. Jag har under en lite längre period bara känt att allt känns tråkigt, konstigt och fel. Mycket pga av vädret tror jag, vi bor i ett land där det är kallt halva året om och där solen kanske inte tittar fram allt för ofta.

Jag satte mig ner och kollade på massor med inspiration, så jag tänkte dela med mig lite av den inspirationen till er. Bilden längst ner besviker mig själv ganska bra, trots att jag ibland har huvudet under ytan så kämpar jag alltid uppåt iallafall. Alltid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!