Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

+ Morgonrutiner

IMG_1250IMG_1262IMG_1265IMG_1266IMG_1276

God morgon! Äntligen måndag och en ny vecka jag kom precis till kontoret och ska vara här en stund innan jag ska vidare på Xtremefit träning med Romeo, börjar komma in bra i det här nu men igår (söndag) när jag vaknade så kunde jag inte lyfta varken armar eller ben. Jag var helt överkörd, men det gick bra tillslut ändå!

Tog några bilder påväg till jobbet imorse så ni kunde få se en liten inblick i min vardag. Det är fortfarande så mörkt på morgonen men det börjar bli lite bättre nu vi går mot ljusare tider. Bladder, bladder! Vi hörs igen efter träningspasset! Kriga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!