Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens träningspass

P2040945P2040948P2040936P2040975P2040976
Nu är jag klar för idag! Knäböj med vikter och att vi har jobbat med våran egen kroppsvikt idag! Nu ska det bli gott att slänga i sig ett lass med mat och sen dra och hitta på något med lite kompisar! För er som är intresserade av att börja träna Xtremefit så tränar jag med Romeo Sundin och jag har kört endel i grupp med Alexandra och Desiree och vi alla går bra tillsammans och kan peppa varann! Det är livsviktigt när man kör så hårt.

Gå in på deras hemsida HÄR om ni vill veta mer, vi kör på Kungsholmen det är bra tryck jag skulle säga att det bästa är om man vill komma igång då ska man köra de här passen för sen kommer det bli lättare med exempelvis energi att gå till gymmet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • The weight seems to be heavy And you seem to be in suffer XD. But It’s normal little sportive

    Kelly 2015-01-05 21:36:27
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!