Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BIO!

IMG_1297IMG_1307IMG_1302IMG_1346Tröjan jag har på mig kommer ifrån Franklin Marshall 
IMG_1322IMG_1369IMG_1389Vi var och såg Dum och dummare på bio igår. Det var jag, Paow och Jamalde. Haha efter filmen kände jag mig nästan som både dum och dummare och vi konstaterade ganska snabbt att det lätt kunde vara en självbiografi av vem som helst av oss.

Vi gick och käkade innan på Kungshallarna sen köpte vi snacks och gick in och kollade på filmen, jävligt bra film som jag tycker ni borde gå och se om ni har lite tid över!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!