Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Don’t wish for it. work for it!

safeisIMG_7875IMG_7857IMG_7882

Dagens xtremfit-pass

Vi hade en lugn kväll igår jag och ett gäng vänner som var över så det blev monopol spel och lungt! Johannes ska snart åka till Riga och plugga till läkare så vi jag bjöd på ugnsbakad lax och potatis, det var faktiskt riktigt gott!

Ingen utgång efter det gick jag och la mig och sov till en bra film! Nu till något annat. Alltså mördarpasset igår med Romeo shit vad bra det tar, nu börjar jag känna att jag äntligen kan leverera fullt ut! Kroppen är mör idag också, så nu ska jag snart tagga iväg och köra Laserdome!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!