Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Don’t wish for it. work for it!

safeisIMG_7875IMG_7857IMG_7882

Dagens xtremfit-pass

Vi hade en lugn kväll igår jag och ett gäng vänner som var över så det blev monopol spel och lungt! Johannes ska snart åka till Riga och plugga till läkare så vi jag bjöd på ugnsbakad lax och potatis, det var faktiskt riktigt gott!

Ingen utgång efter det gick jag och la mig och sov till en bra film! Nu till något annat. Alltså mördarpasset igår med Romeo shit vad bra det tar, nu börjar jag känna att jag äntligen kan leverera fullt ut! Kroppen är mör idag också, så nu ska jag snart tagga iväg och köra Laserdome!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson