Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Los angeles

DSC_3109-2DSC_2808DSC_2778DSC_2975borhterDSC_2436DSC_3344DSC_3309DSC_3128DSC_2731Första delen av det vi plåtade i Los Angeles.

Jag kommer åka tillbaka till LA det här året, det var något av det bästa jag gjorde förra året! Jag hoppas ni alla hade ett bra nyår igår. Vi var ett gäng här hemma hos mig som skålade in nya året och gick vi på en middag som slutade med fest och sen mer fest och sen efterfest, haha!

Men nu har man firat in det nya året ordentligt! Jag ska snart möta upp Kevin så ska vi gå och äta något och sen gå och se en bra biofilm, det känns lite som söndagskänsla idag så det blir kanon bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!