Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2014 / 2015 – Min kväll

happynew

Vi lämnade alla kameror hemma igår. Men jag vill ändå berätta! Först kom Kevin hem till mig och vi strök våran outfit för kvällen, tog fram skumpan och städade och åt även oxpytt för att få i oss lite innan det var dags att bege sig ut.

Senare kom Daniel och Paulina och då satte vi igång musik och gjorde oss klara! Sen åkte vi till stan och åt middag där våran kära vän Jamalde hade ordnat, så vi fick träffa våra sköna göteborgare och även fira in det nya året tillsammans med dem jag faktiskt bryr mig väldigt mycket om! Efteråt så gick vi in igen och dansade hiphop sen gick vi till Ambassadör där träffade vi Johan och Chris ifrån Devetdu, så vi hälsade lite på dom och sen skulle jag precis åka hem jag satt i min Uber och var påväg.. Då ringde Julian och sa att jag skulle komma till deras fest på Clarion så då åkte jag ensam vidare dit, haha! Sen drog Julian med mig på en efterfest där vi dansade till långt in på natten innan vi åkte vidare hem till mig och hade en kort efterfest, jag somnade ungefär 06.30 – men jag hade en riktigt bra kväll/natt där jag fick fira in med mina vänner!!

Vad gjorde ni på nyår? Berätta 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • En nära vän till mig hade hemmafest så vi var hos honom hela kvällen. Kvällen och natten blev minst sagt lyckad. Massa skratt, kärlek, dans och sång. Bilder finns på min blogg: www.finest.se/mathiashjorth

  Mathias Hjorth 2015-01-02 01:38:14 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
 • you had spend a great evening . For the new year I ate with friends in an interior of the tower eiffel restaurant with a amazing view over paris until 00:00.
  After we are going to Nightclub and on the way we distributed some food to homeless to give them a smile :).that’s all :).

  Kelly 2015-01-01 17:44:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!