Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sånglektionen idag!

IMG_1223IMG_1208samsaraIMG_1216Att sjunga börjar bli riktigt kul! Jag och Daniel som min sånglärare heter vi gjorde massa sångövningar idag som är bra för rösten och jag har lärt mig få använda rösten på ett sätt som jag inte gjort förut! Dessutom har jag även fått lära mig sjiunga allt mer och mer med magen.

Det är en teknik som är ganska svår men jag lär mig rätt snabbt och vi kommer börja öva ännu mer på låten nästa vecka! Det är bara 1 månad och 14 dagar kvar snart, sen står vi i Melodifestivalen 2015, vilken dröm! Nu kör vi all in!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Viktor! Har sett att du har en selfiestick och jag har funderat på att köpa en. Var köpte du din och hur tar man kort? Är det via bluetooth eller?
  Tack snälla för svar! Kram

  Alva 2014-12-31 01:01:23
  Svara
 • it’s great. I am impatient to hear your song. I will look you to the tv eurovision from France. 😉

  Kelly 2014-12-30 20:51:18
  Svara
 • Övning ger färdighet! Du ska vara så stolt över hur långt du har kommit Viktor! Du är ett levande bevis på att ett hårt jobb lönar sig.
  Du är dessutom en stor inspiration för mig i mitt egna bloggande.

  Gott Nytt År och All Framgång önskar jag dig!

  Mathias Hjorth 2014-12-30 20:14:51 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!