Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

till det som skapar minnen!

happykidopackning17IMG_9353watzIMG_9255outfit2IMG_9205ikea25IMG_7905IMG_7874IMG_7893IMG_7766dagen5gronalund5Vänta nu! Stoppa bandet bara en liten sekund. Livet bara springer iväg och jag har just nu svårt att springa med i takt. Nyss var vi där där sommarens hetta lyste in genom bilrutan där tre ungdomar var på sin första turné, där de enda stoppet var för en glass på en mack eller spelning i en ny stad.

Allt var så nytt. Och känslan för mig var att jag visste knappt om det var sant eller inte vad vi just höll på med då. Det var då och i den tiden var det som om jag stängde av allting, alla känslor, alla tankar, allt ont och allt gott bara för att kunna göra min grej. För när jag tar till mig av allt det är då jag blir ofokuserad. Därför har jag blivit lite mindre personlig utåt, det är mitt eget sätt att rädda mig själv. Livet springer ifrån oss så snabbt så nu gäller det att ta vara på det som händer och istället för att dokumentera, försöka uppleva det. Vi går mot nya mål, nya höjder, och framförallt ny energi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • cunt!!!!!!

  Viktor 2014-12-18 17:11:10
  Svara
 • Your life is as a dream, you’re very young and you’ve already experienced many beautiful things. Your life is very interesting, you are a lucky guy and you are a very different life compared of people in society. You are realize your goal. Great VF!:)

  Kelly 2014-12-16 23:16:41
  Svara
 • Kommer du ihåg var du köpte den vita tröjan på bilden där du håller i din väska/portfölj? 🙂

  Joel 2014-12-16 16:56:14
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!