Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördag!

P2020658P2020651collageP2020668
Varit inne och tränat nu på morgonen. Är och hälsar på i Eskilstuna ett tag nu och då tränar jag alltid på den nya anläggningen vid gamla Åhlens på Nordic Wellness. Jag har förut tränat på Actic men där är det alltid så mycket folk så jag rekommenderar Nordic Wellness varmt!

Jag hade precis kört ett pass och sen kom en kompis och hade ett styrkepass i ben, rumpa och lår. Haha kunde inte tacka nej! Nu är jag helt död och ska sätta mig ner och jobba! Grym start på dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tjena! Ser att du använder dig mycket av Fujifilm X100 om jag ser rätt eller är det en X100S? Har tänkt att skaffa en X100 för att ha när jag inte orkar släpa på min DSLR Canon så undrar vad du tycker om kameran? 🙂

  Mvh

  David Ivarsson 2014-12-17 22:33:39 http://davidjivarsson.devote.se/
  Svara
 • Hej! Skulle du kunna dra ihop ett inlägg med tips på julklappar till killar? Alltid lika svårt… Kram!

  karro 2014-12-14 08:48:26
  Svara
 • I love body building but it is painful with ache in the day after hihi and tiring. after it you want to do a good bath and sleep hihihi.I start as you body building this year :). Soon u will have a big ABS ;). Good journey

  Kelly 2014-12-13 20:36:03
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!