Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

santa monica pier

P2010587collageP2010576P2010564
Haha här är lite bilder ifrån när vi fotade vid Santa Monica pier!
Jag hade lite sockerfall så jag var inte jätte glad då fick jag den här ballongen, haha så sjukt söt hund! Idag har vi varit på Universal studios hela dagen och det var en så grym upplevelse och jag har verkligen fastnat för ME figurerna tror det blir årets film 2015.

Imorgon klockan 18 så går vårat plan hem till Sverige igen. Jag har hört att det snöat lite hemma och även varit minusgrader. Det låter ju lite mindre men! Man måste vara optimist, jag har så sjuka saker att se fram emot när jag kommer hem och sen ska jag fira jul med hela min familj och våran släkt sen, det ser jag fram emot!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Good return in your home and good reunion with your family ❤️

  Kelly 2014-12-02 16:42:04
  Svara
 • Hej. Var kan man köpa kläderna ni har på er? 🙂 Franklin & Marshall.

  Ida 2014-12-02 16:16:02
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Du kommer kunna köpa kläderna från och med nästa år i Vår, det är deras vår/sommarkampanj som vi har fotat för.

   Viktor Frisk 2014-12-02 23:36:40
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind