Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

in the sunset

P2010110P2010099P2010121P2010101
Jag mår så bra här! Det känns som jag på ett eller annat sätt hittat någon mening med livet. Att resa att se saker, att uppleva och skapa minnen. Det här året hemma i Sverige har varit så turbulent det har hänt så mycket och mycket som inte ni har sett heller. Så den här resan har varit viktig för mig att ladda om batterierna.

När jag kommer hem så är det bara Melodifestivalen 2014 jag kommer att tänka på! Fan vad det ska bli roligt, jag tror det kommer bli riktigt bra när allting är klart. Idag ska vi till Universal studios!!! Riktigt roligt att få åka dit och se allt man bara hört om tidigare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • the sunset is very romantic and I’m glad to see you smiling and happy in the pictures. you deserve this trip after so much work that you have to give. you will fall in childhood in universal studio, enjoy ❤️
  Kelly

  Kelly 2014-12-01 17:25:18
  Svara
 • Vad använder du för objektiv/lins på din kamera? Om du använder flera, vilka? Om man får fråga <3

  Och kan du lägga upp fler Dagens Outfit sen när du kommer hem till Sverige igen? 🙂
  Diggar din blogg stenhårt!

  Alexander 2014-12-01 16:29:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!