Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kvällshäng hos mina vänner på Living!

collage
Samir håller på och provar ut och provar ut och dem har nog hållt på i flera timmar så nu sitter jag och leker runt på nätet istället. Jag har hittat Jonathans Louis Vuitton macbook fodral och jag tycker den passar mig bättre än honom men vet inte riktigt om han håller med haha!

Anyway, kul att jag hittat tillbaka till webbkameran! Brukar ju oftast gå lös där och om ni visste hur mycket sjuka bilder det funnits i min Photo Booth genom åren skulle ni ha garvat! Och för det sista så börjar jag gilla att glida runt i hatt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • you make me laugh with your positions and your beautiful hat ❤️
    Beautiful eye

    Kelly 2014-11-23 21:13:41
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind