Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kvällshäng hos mina vänner på Living!

collage
Samir håller på och provar ut och provar ut och dem har nog hållt på i flera timmar så nu sitter jag och leker runt på nätet istället. Jag har hittat Jonathans Louis Vuitton macbook fodral och jag tycker den passar mig bättre än honom men vet inte riktigt om han håller med haha!

Anyway, kul att jag hittat tillbaka till webbkameran! Brukar ju oftast gå lös där och om ni visste hur mycket sjuka bilder det funnits i min Photo Booth genom åren skulle ni ha garvat! Och för det sista så börjar jag gilla att glida runt i hatt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • you make me laugh with your positions and your beautiful hat ❤️
    Beautiful eye

    Kelly 2014-11-23 21:13:41
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand