Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Franklin marshall X Living Generation

yootooIMG_0482IMG_0463IMG_0479-2IMG_0508IMG_0522IMG_0462Jag var på grymmaste planerings mötet igår med Living Generation och Josefine Forsberg. Ska bli roligt att jobba med Jossan hon är en jätte duktig fitness profil och vi har känt varann några år sen innan så vi kommer förmodligen även kunna göra ett riktigt bra jobb tillsammans!

Tidigt igår morse så åkte vi till Living Generations showroom och planerade hela resan. Vi kommer bo mitt på Venice beach och även hyra två bilar där nere, jag är mega taggad! Kommer ta med min dubbel uppsättning av kameror så jag kan ta massor med bilder även till er så ni kan se. Snaaart är det dags!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har modelldrömmar? Vinn 1 biljett värd 1500kr till The Model Convention som kommer till ATTITUDE-STHLM 28-29. Med denna biljett kommer du också in på hela Attitudemässan. Agenturer kommer att vara på plats (FORD models, IMG models mm.). De söker alla typer av modeller så ALLA kan tävla och vinna! Kika in på min blogg för att tävla och läs hur du gör, det är busenkelt & jag utmanar er alla att tävla – SISTA DAGEN IDAG!!! www.letstalkfashion.devote.se

  Martina 2014-11-21 09:56:46 http://Letstalkfashion.devote.se
  Svara
 • This is amazing to see together ❤️ .
  I’m excited to see your photo in Venise beach.
  make the video as if you can

  Kelly 2014-11-20 21:29:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che