Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hoppas ni får en riktigt bra vecka!

planer

Hela livet har jag läst alldeles för många manus om hur jag ska leva, hur andra vill att jag ska leva. Vad andra tror är bra för mig. Hela tiden tänkt på vad andra kanske tänker om mig eller inte. För ett år sedan så slängde jag igen den boken där allt vad andra ville ha av mig.

Varje dag lär jag mig, jag gör misstag, jag övervinner rädslor och får smaka på både kärlek och hat. Jag hänger med så många människor varje dag alla med olika värderingar, jag försöker inte alltid passa in. För nej jag passar inte in överallt men jag har alltid försökt att vara en god medmänniska och ta sedeln dit jag kommer.

Men det absolut viktigaste är att varje kväll när jag somnar så vet jag exakt vilka värderingar i livet jag har, vem jag är och vad jag står för! Försök aldrig färgas av hur folk vill ha dig, eller ge allt vad du tror andra vill ha. Gör det du själv vill och satsa på att vara jävligt lycklig och må bra istället! Tänk på det den här veckan, att må så bra du kan och leva exakt hur du vill!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Riktigt bra blogg! skulle du kunna ge lite tips på vinterskor och visa hur du har sorterat dina appar på din iPhone?

  Alexander 2014-11-17 21:01:27
  Svara
 • Underbar text Viktor! Blir sjukt peppad 😀

  Julia 2014-11-17 11:41:02
  Svara
 • Viktor,

  When I woke up, the first thing I did was to translate your text and I found it beautiful.
  it feel better in the way that you give us positive advice to start the day.
  Thabk you for it ❤️❤️❤️

  Kelly

  Kelly 2014-11-17 10:35:34
  Svara
 • Ååhh vilket härligt inlägg, lite pepp såhär på måndagsmorgonen!

  Vilma 2014-11-17 08:47:30 http://www.petterssonvilma.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che