Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina måsten för att överleva en resa!

P1960812
1. Min bok jag läser just nu! Boken heter Resultat, och den är grym! 2. En ICON tidning jag hittade på kontoret. 3. Min parfym åker jag aldrig utan, 4. En shave gel så man inte får röda prickar, 5. Min telefon är alltid med såklart!

P1960820
Det går aldrig att sova när man åker med Samir för då kan man bli överraskad med ett finger rakt in i örat eller något annat prank så därför måste man sysselsätta sig på resorna, haha! Så mina bästa sätt är att läsa en bra bok, lyssna på musik i telefonen eller något annat för att hålla sig vaken. Man utsätter sig alltid för en livsfarlig resa, haha.

En bra shave gel och parfym är inte nödvändigt men det är något jag alltid packar ner. För att ej riskera röda prickar i ansiktet efter att man har rakat sig. Abercrombie fitch är min absoluta favorit sen ett år tillbaka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tjena Viktor, grymt bra blogg! Följer den dagligen. Tänkte fråga lite snabbt kring cologne Abercrombie fitch fierce, kan man köpa den i Stockholm? Har letat runt lite och inte kunnat hitta den förutom online. Jag söker efter en riktigt bra cologne, men inte lyckats att hitta någon ännu.
  Fungerar den ”all-around”? Fått några komplimanger? 🙂

  Ha en bra lördag!
  //Jonas

  Jonas 2014-11-01 13:25:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson