Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

äntligen fredag!

P1960771Utsikten ifrån vårat kontor
P1960779Min arbetsplats jag jobbar ifrån

P1960784Glad kille på kontoret idag
P1960810Bästa Åsa som jag jobbar med!

P1960732Hela gänget samlat på Sandys för lunch! Vi brukar göra så ibland eftersom alla jobbar så nära!
Namnlöst-1Tryckte i mig i en sallad för att orka nu hela kvällen. Vi åker hem till Stockholm inatt igen. Ha en jätte bra fredag vänner!

Vi kom hem så sent inatt ifrån våran spelning vi hade i Norrköping! Det var bra tryck och en grym publik. Vi körde på PULS runt midnatt. Det är en bra bit ifrån Stockholm så jag sov bra länge idag. Gick upp och drog mig inåt mot stan och mötte upp Bobby och ett gäng och tog en lunch!

Nu har jag varit på kontoret. Ikväll är det dags igen då styr vi bilen mot Gävle där vi har spelning. Två spelningen på samma helg känns nästan lite som när vi åkte runt i somras, bästa tiden i mitt liv, vi hade så kul! Bra feeling, nu kör vi hörs senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart är din fina vita skjorta från? 🙂

    Sebbe 2014-11-02 02:25:28
    Svara
  • Shit vilket nice kontor!

    Matilda - tonårsliv i rullstol 2014-10-31 21:49:20 http://skogsrusset.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!