Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ta hand om din hy!

IMG_2795IMG_2785Jag tänkte snacka lite om tips på hudvård. Senaste tiden typ två veckorna har jag haft ganska dålig hy. Inte överdrivet men fortfarande finnar och elände. Jag pratade med min hudterapeut vad jag skulle göra. Hennes råd till mig som jag gärna delar med mig av var att dricka mer vatten varje dag och rena kroppen inifrån, sova bra på nätterna och börja använda en hudvårdsserie som funkar.

Jag har nämligen provat proactiv+. Det har faktiskt blivit bättre och man får lite flashbacks för jag använde samma serie när jag hade jätte mycket problem när jag var yngre. vill ni prova deras produkter eller veta mer, så hittar ni det HÄR.

Sammanfattar att mycket vatten, mer sömn och Proactiv+ hjälper.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är det här bara för att sälja produkten mot pengar för du verkar inte ha så jättedålig hy. Men om det verkligen fungerar så är det jättebra

  pelle 2014-10-28 11:59:59
  Svara
  • Svar på pelles kommentar.

   Nej det är faktiskt för att jag själv har haft problem med det förut. ProActiv hjälper och det spelar ingen roll vilket varumärke jag skrivit om, det är ett bra tips!

   Viktor Frisk 2014-10-28 16:22:20
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!