Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

biokväll med Ouija

IMG_0374IMG_0371IMG_0370Vi gick på den nya filmen Ouija. Jag tyckte den var bra men jätte läskig haha. Jag skrek till på biosalongen flera gånger. Hade grymt sällskap med Daniel, Sarah och Ellinor vi avslutade kvällen med häng på Honeycomb innan jag ska somna nu!

Jag älskar verkligen att gå på bio, såklart när det är en riktigt bra bio. Ikväll var filmen kanske inte någon tio poängare men den gick hem och den var helt klart sevärd. En sak är säker jag kommer aldrig mera köra anden i glaset iallafall!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Cancergalan va ikväll, känner du någon som slitit i denna kamp? kram

  Moa 2014-10-27 22:42:28 http://moasandberg.forme.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Jag har själv haft både släktingar och andra i min omgivning som har haft cancer så jag tycker det är fruktansvärt! Så ja, jag känner endel blandannat min egen mormor. <3

   Viktor Frisk 2014-10-27 23:36:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson