Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

avritad

ishJag fick den här bilden på mailen imorse och när jag såg den så trodde jag först inte mina ögon! Det är en tjej som heter Linn Andersson som kommer ifrån min hemstad Eskilstuna som har ritat av mig, så sjukt fin bild!

Gå in och kolla hennes instagram och se fler personer som hon har ritat av @ linnrebecka talang full och väldigt duktig! Det här gjorde min dag, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv på lite andra plan också. Haha!
linnrebeckaav

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina du, hörde eller såg någonstans att du hade hjärtfel? Vad har du ochhur påverkar det dig? Har med det fast komplicerat.. Vore kul och lärdomsfullt till andra om du berätta, va mobbad hela min skolgång..för jag menar det berättas ju inte så mycket om oss.. Dom ser det ju inte att vi är sjuka men ändå anstränger oss..bara ett förslag, sen kanske du har ett förslag om vart man kan. Börja blogga om det? funderat på det finns många som kanske behöver läsa någon annans tankar om det… Kram

    Erika 2014-10-22 01:36:44
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!