Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hur man startar en riktigt bra vecka!

IMG_4470IMG_4478
Måndag morgon och jag försöker iallafall börja i tid. Jag vet inte om det bara är jag men jag alltid så trött och seg fram till typ 12 på dagen sen brukar dagarna börja rulla igång. Det gäller att man förbereder sig på att tidiga dagar kommer det bli här framöver. Men jag älskar att ta mig an stora utmaningar och det är något jag kommer.

Bläddrar i resekatalog och längtar som fan till Los Angeles det är planerat att vi ska åka den 31:a Oktober. Kunde inte varit mer taggad än så, försök njut av måndagen och gör något bra av den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad är det för flingor? 🙂

    pelle 2014-10-21 14:59:16
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!