Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att göra en livsplan

Namnlöst-1Är något av det bästa jag har gjort! Att veta hur man prioriterar saker i sitt liv och vad som får en att faktiskt må bra och vilja kämpa för sina mål. Jag har alltid sagt att det jag drömmer om på nätterna är det jag ska jobba med på dagarna.

Jag har även lärt mig hur alla dessa steg går hand i hand, hur träning föder en bra hälsa och en bra hälsa tar fram en god motivation. Har man det så blir man själv en inspiration för andra. Det gör att man lättare kan se sin egen självbild och kunna kämpa ännu hårdare för både sina mål och sin framtid.

I alla dessa steg har jag lärt mig vad som är viktigast. Det är mina vänner och familj samt egentid några gånger varje vecka. Helt underbart att se hur allting kan vara varje steg mot ett bättre liv.

IMG_4539Träning – Motivation – Inspiration – Mål – Framtid – Självbild – Vänner/familj – Drömmar – Hälsa 

Jag lever inte alltid som jag lär, men jag kämpar varje dag för att bli en bättre människa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding