Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

black and white

IMG_7064 Våran webbshop rullar vidare och vi kommer snart att ta in många fler produkter. Det första anledningen till att jag åkte till Linköping igår var faktiskt för att vi skulle göra i ordning våra nya designer till det nya som ska beställas in. Tillslut fick vi ihop det och jag känner att det blev mycket bra!

Våra succcess tröjor säljer vi nu på våran egen sajt (vfsb.se) och det kommer bli ett lyft både designmässigt, nya bilder och flera produkter. Så var med oss nu hela vägen så kommer ni få se något riktigt bra det lovar jag! Vi har även tagit in och lyssnat på alla era önske mål, utan er had det aldrig varit möjligt det här!

IMG_7070IMG_7067Finns att köpa här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hittade ej dina läderbyxor på carlings tyvärr slut…så jag undrar vilka av dessa är närmst dina tror du? http://www.zara.com/se/sv/herr/byxor/joggingbyxor-c269234p1984108.html
    http://www.miinto.se/p-376957-c-808-relax-ras-pants

    nicklas 2014-10-12 20:02:32
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!