Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bästa med lördagar!

kickass Jag och mina vänner har sen några månader tillbaka varit väldigt aktiva med att gå och käka brunch efter en utekväll. Mocco på Nybrogatan har en av de bästa bruncherna i Stockholm stad helt klart. Det börjar med att man får in en brunch tallrik med allt man kan tänka sig.

Efter kommer amerikanska pannkakor och glass med bär. Så om ni har vägarna förbi, bor här eller vill ha ett shysst brunch ställe nästa gång ni är här med polarna eller själva så detta det jag rekommenderar.

Namnlöst-5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Samma här! Käkar på Mocco minst 1 gång i veckan jävla beroende!

    Andreas K 2014-10-12 17:18:59
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!