Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

suit up friday!

IMG_8624IMG_8655IMG_8660Som jag skrev i inlägget innan så hade jag så sjukt roligt igår! Vi började med att gå och käka ett helt gäng på Bboquerian. Det var jag, Sarah, Daniel, Filip, Christopher, My och sen träffade vi upp flera sen under kvällen.

Vi tog en mat och drinkar och sen fortsatte kvällen i samma anda. Jag kom hem och la mig runt jaaa vad kan klockan ha varit! Ungefär 04.00 haha! Vaknade upp och gick ut och tog en promenad och sen brunch med Daniel och Sarah där vi snackade om gårkvällen och nu är jag på tåget mot Linköping som jag skrev. Ha det bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!