Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Instaweek

instaweek
Så jävla fett! Vilken vecka vi har haft och vilken vecka jag har framför mig. Lite segt med uppdatering på min blogg senaste dagarna och det kan jag hålla med om ska bli skärpning. Jag är påväg mot Linköping just nu ikväll ska jag och Samir sitta och brainstorma på våra nya kläder som vi kommer att ta in på VFSB.

Så Andreas kommer också, han är tatuerade och konstnär och ska hjälpa oss ta fram de tryck som ska vara på. Så ikväll ska vi skapa magi, hoppas ni får en bra lördagskväll. Bilder är ifrån den senaste tiden på Instagram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!