Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sweet saturday

viktorroxy1viktorroxy2viktorroxy3God morgon! Vi har precis vaknat i Gislaved det var så sjukt kul igår, haha! Idag ska vi åka vidare mot Oscarshamn. Här får ni några fina bilder ifrån när jag och Caroline plåtades nere i Varberg. Ett vackert ögonblick. (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack så sjukt sjukt mycket för i fredags. Du anar inte hur tacksam jag är. Jag har fortfarande inte släppt händelsen för jag är så jävla glad. Du är världens härligaste och snällaste person. Hoppas du förstår hur tacksamma vi är för att vi fick tillbringa tiden med er igår i stugan och för att ni kom ut. Om du undrar vem jag är så är jag tjejen som tog bilder hela tiden med dig, brunt halvlockigt hår, tog din mobil och gillade alla mina egna foton på instagram och tjejen som ville dra ut dina tänder Och spara dem i en burk haha, vet inte om det säger dig mycket med tanke på hur många du träffade igår men värt ett försök haha.. Hoppas inte vi va allt för jobbiga och tack ännu en gång för att ni tog er tiden att snacka med oss, uppskattar det väääääldigt mycket och Är evigt tacksam och hoppas vi ses igen! 🙂

    Emilija 2014-10-05 00:21:01
    Svara
  • Tack för igår! Mkt sjukt kul;) hälsa Kevin! Haha <3

    Nella 2014-10-04 12:34:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!