Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bomberjacka

ishT-shirt, Nicce / Bomberjacka, Nicce / Väska, PAP / Glasögon, Ray ban / Pärlarmband i guld, Skultuna /

Den här bomberjackan! Jag är på jakt efter den perfakta bomberjackan. Nelly säljer just nu denna ifrån Nicce tror det är ett nytt märke. Annars är det något som jag aldrig har sett förut. Väskan är guld, jag använder den i min outfit idag ska försöka få några bilder som ni kan få antingen senare ikväll eller imorgon.

Nu kommer Samir till Stockholm så jag ska möta upp honom på centralen sen ska vi gå på ett möte! Så dags att checka ut för idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!