Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tips på saker att göra på en söndag

IMG_3091_2
Sätta dig ner, ta fram några bra tidningar och bara leta inspiration. Hittar du någon smart idé eller något du själv vill göra så skriv ner det på ett papper. Exempel dina drömmar. Se hela världen, öppna ett eget företag, hitta drömkärleken eller vad det nu kan göra. Försöka att inspirera dig själv.

IMG_4564_2
Ring vännerna och kom överens om att hitta på något kul! Grillkväll eller kanske laga mat tillsammans! Det är roligare att göra saker tillsammans så försök inte ens sitta hemma en tråkig söndag ensam. Ring dina kompisar. Det mår man både bra av och det gör även så att man kan få ny energi inför en ny vecka!
IMG_4013
Catch up med gamla vänner, nya vänner. Ett samtal är inte långt bort spendera tiden med dem du gillar. Man mår så sjukt bra av att umgås med människor man tycker om. Dra upp ett samtalsämne utanför vad som har hänt senaste dagarna i favorit dokusåpan eller dina problem. Det finns så mycket bättre saker att prata om, exempelvis rita upp din drömreseplan inför våren! Kom på en plan hur ni ska komma dit och kämpa för något.

IMG_4547
Sista planen är att faktiskt inte göra någonting. Söndagar är så bra på det sättet att ibland vill man inte göra någonting alls och tänk hur skönt det är att bara ladda ner filmer, gå ner till ICA köpa glass, godis eller något annat gott. Själv ska jag laga tacos med vänner ikväll och sen ska vi gå på bio. Älskar som sagt att ha människor runt mig, mår sjukt bra då!

IMG_3267
Gå på bio! Jag älskar att gå på bio och hur stor Tv man än har hemma så är det alltid en sjuk upplevelse att få se nya filmer på bio. Det man kan göra är att gå ut och käka innan bion eller efter. Det höjer en kväll på så många sätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • […] För de allra flesta människor är söndagar en lite tråkigare dag än de andra, så det är nog en hel del människor som är nyfikna på lite tips på vad som är kul att göra en typisk söndag! Detta har Viktor Frisk svar på när han i sin modeblogg gav förslag på en del saker att göra! Bland tipsen fanns bland annat att ta sig tiden att styra ihop något roligt tillsammans med andra, gå på bio och spåna ideér inför framtiden. Fler bra tips kan ni läsa i inlägget som ni hittar HÄR […]

    Söndagstips! | 2015-02-18 16:44:07 http://spotlife.se/livsstil/sondagstips/
    Svara
  • Jag älskar din jacka på första bilden!!

    Johan Karlsson 2014-09-22 17:59:32
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!