Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lördagen den 20 september

IMG_7454IMG_7423IMG_7430Jag hade bokat resan tills nästa vecka och så iförrgår ringde dem från bokningsbolaget som bokar våra spelningar och frågade mig om jag hade glömt att jag hade spelning nu på fredag. Haha! Självklart hade herr klant glömt boka in det så det slutade med att jag fick sätta mig ner på en flyg direkt till Köpenhamn sen vidare mot Carlshamn.

Rolig kväll igår, bra dag! Mycket människor och sjukt kul att få göra det här igen. Vi är ett bra team som har jävligt roligt under tiden. Nu sitter jag på ett tåg tillbaka hem igen. Skönt att komma hem känns som man varit på resande fot ett tag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Din klädstil och ditt leende, Lovley! 🙂

  Julia 2014-11-08 09:46:40 http://channah.devote.se
  Svara
 • This look is awesome!

  Lovefor.fr 2014-09-21 10:07:45 http://lovefor.fr
  Svara
 • Det är lätt hänt att missa sådana saker när man har fullt upp. Det måste dock vara jätteskönt att vara hemma efter alla turer.

  Sv – Viktor Andersson Frisk: Tack så hemskt mycket! Jag kan bara säga det samma om dig. Komplimanger från en bloggare som du värmer alltid lite extra.

  Take care mannen! Keep up the good work!

  Mathias Hjorth 2014-09-20 23:12:19 http://www.finest.se/mathiashjorth
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!