Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min feed senaste dagarna

ig
Den här veckan har bara flygit förbi nästan. Jag skulle egentligen ha stannat här nere tills på söndag men imorgon åker jag hem och då går flyget direkt till Malmö och sen tåg mot Karlshamn! Ser fram emot en grym spelning där på fredag.

Min feed på instagram nu senaste dagarna, glöm inte att följa mitt liv utifrån bilder och lite text även där! @ viktorfrisks. Dags att ta vara på sista dagen och gå ner till stranden nu. Må bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Viktor kan du följa mig på insta det är en lite skum fråga men för mig skulle det verkligen betyda hela mitt liv❤️ Hoppas du svarar jag heter förresten på insta wilmis117

  Wilma 2014-09-18 11:48:43
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   🙂 Jag kan kolla!

   Viktor Frisk 2014-09-20 12:29:20
   Svara
   • Svar på Viktor Frisks kommentar.

    Tack sjukt kul att du gilla mitt foto på dig och mig om du får tid nån gång eller om du bara vill så får du sjukt gärna följa mig men jag vill inte att du ska känna dig tvingad du får göra exakt hur du vill såklart men jag älskar dig precis som du är på alla sätt och vis!

    2014-09-21 21:37:25
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!