Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

doft tips

IMG_7027soIMG_7021

Jag fick en fråga om inte jag kan börja skriva mer om doft. Och eftersom det är något jag använder varje dag så är det en självklarhet.

Invictus. Det är en frisk och sportig doft med styrka, dynamik och energi. Invictus är det latinska ordet för oövervinlig vilket också syns ganska tydligt om man både sett reklamen för denna parfym och även hur flaskan ser ut. Styrkan och friskheten i toppnoterna blandas i en ljuv harmoni med de djupaste maskulina basnoterna såsom ekmossa, trä och amber.  Rätt intressant faktiskt! Finns att kolla in – HÄR.

YSL L’Homme Nuit. Inte använt så mycket men endel faktiskt och jag gillar doften. Såhär skriver dem själva: L’homme Nuit förkroppsligar det bästa hos maskulin styrka och sensualitet som passar mannen som älskar kvinnliguppmärksamhet. De kraftfulla dofterna i basen toppas med friska inslag av lavendel och bergamott för att uppnå en elegant friskhet. Finns att kolla in – HÄR.

Abercrombie & Fitch. Jag har använt den i snart 1 år och den är favoriten av alla parfymer jag har hemma i badrumsskåpet. Dem skriver själva att det är en aromatisk, träig och maskulin doft som helt enkelt inte går att motstå. Finns att kolla in – HÄR.

Det är tre av dem favoriter jag har med mig på resan, kul att höra vad dem själva skriver om sina dofter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var köper du din Abercrombie?:)

  Peter 2015-07-14 19:52:48
  Svara
 • Asså jag vet att det är en skum fråga men.. Kan du följa mig på insta det skulle va min absolut största dröm❤️

  Wilma 2014-09-17 06:53:20
  Svara
 • Hej Viktor! Jag är ett jätte stort fan av din blogg men jag undrar 2 saker.
  1: var får du all din motivation ifrån?
  2: hur lång tid lägger du ner på denna bloggen?
  Med vänliga hälsningar Kalle

  Kalle feldt olen 2014-09-15 21:41:45
  Svara
  • Svar på Kalle feldt olens kommentar.

   Tusen tack grymt roligt att höra!

   1. Jag får nog motivation ifrån allt som rör sig runt om mig. (:

   2. Jag lägger ner minst några timmar varje dag på bloggen. Ibland mindre men jag försöker ändå jobba så mycket jag kan göra det (:

   Viktor Frisk 2014-09-15 23:26:53
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!