Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

catch 24/7

issue
Idag kan du få en bra rabatt på av mig på både gymgrossisten och bodystore med koden: VIKTOR får du idag 17 % rabatt på allt som är på ordinariepris. Så det kan ni ägna er åt att hitta lite nytt shysst till hälsoskåpet eller kanske ett nytt proteinpulver.

Nästa inlägg då är vi i Spanien kära läsare och den här veckan ser jag fram emot. Arlanda next!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Träning- kostschema upp på bloggen. Kolla in den och tyck till? Är den bra? elle inte? prova och se, läs även hur viktigt det är med måltider. Min historia om hur ja försökte skippa sånt osv hur det gick lite fel!! Viktigt budskap som ska spridas:)

    http://nattstad.se/schouhan

    s 2014-09-14 17:08:02 http://nattstad.se/schouhan
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!