Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saturday inspiration!

bemyHemma i Sverige igen. Nu är jag i bilen påväg mot våran hockey reunion party! Ska bli så jävla kul att träffa alla igen det var så länge sen. Vissa hänger jag rätt mycket med andra har man lixom glidit ifrån lite så jag är as pepp!

Bjuder på lite inspiration såhär på lördagen också. Eller är det fredag idag? Nej jag skoja bara lördag. Ska försöka knäppa av några outfitbilder som jag kan ladda upp imorgon påväg mot flyget till Spanien.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tjena! Vart har du köpt rocken/jackan du har på bilden? den burn/ beige? tacksam för svar 🙂

    martin 2014-09-16 09:29:09
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!