Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min vecka på instagram, kolla in!

insta1insta2LALAShit! Veckorna snurrar på ordentligt nu och jag älskar livet. Sen har jag fått tillbaka min kreativitet igen och inser verkligen hur mycket jag brinner för allt jag håller på med, det här är verkligen det jag vill göra!

Vi är i Finland och eftersom vi just nu sitter på en galamiddag så tänkte jag visa upp min vecka på instagram väldigt blandat allt ifrån lite vilka kläder jag har haft på mig till utsikten där jag jobbar! Gå in och låt dig bli inspirerad (:

Shit! The weeks spins on and I love life. My creativity is back and I really realize how much I’m passionate about everything I do, this is really what I want to do!

We are in Finland, and since we are currently sitting at a gala dinner, I thought I show off my week on instagram. Go in and get inspired (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!